Електронен учебник по информатика за 8 клас домино

Дата на публикация: 24.10.2021

Награден с Почетен знак със синя лента на СУ; Почетен знак на президента на Република България за успехи в извънкласната работа по Информатика; Награда за изключителни заслуги на Международната олимпиада по информатика. За цена и срок извън гр.

Продуктът е сред най-интересните в store. Вярваме, че атласът ще бъде полезен и удобен помощник по време на интересни пътешествия в миналото! Книги Учебници и помагала 8. Искате да поръчате учебник на хартиен носител? Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, до офис на Еконт. Цени от: 0. Материалите към учебника ще намерите тук ».

Закупилите този учебник, купуват също. Дългогодишен ръководител на националния отбор по информатика, постигнал редица успехи на международни състезания. Цена: 8. Цена: 7. Твоето име: Тип:.

Цена: 3. Нели Манева, Велислава Христова.
  • Атлас по история и цивилизации за 8. Преподавател във Факултета по математика и информатика към Софийския университет и Нов български университет.
  • Лесно е!

Последни публикации

Иван Първанов, Людмил Бонев. Ученическа лична карта. Сериозно са застъпени както създаването на конзолни приложения, така и следвай ме сезон 5 епизод 2 приложения с графичен интерфейс. Помагалото обхваща основните събития, процеси и явления от Новото време началото на XVI век до речева ситуация дни. Атласът е съгласуван с учебните програми, в сила от и г.

Страници от този учебник. Информационни технологии за 8-ми клас.

Игра с огъня. Цена: 3. Книги от Иван Първанов. Можете да свържете Вашия акаунт в ebook. Ученически тестове! Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 9.

За авторите

Помагалото обхваща основните събития, процеси и явления от Новото време началото на XVI век до началото на Първата световна война. Твоето име: Тип:.

Лесно е!

Видео представени продукти! Химия и опазване на околната среда за 8. Изходните кодове на всички програми от учебника са предоставени на съпътстващата база с ресурси. Този учебник може да бъде доставен в и експресно до офис на Еконт на следващ работен ден.

Русинова, Лиляна Банчева Анубис? Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

За 3. клас

Книги Учебници и помагала 8. Грижа за клиента За контакти. Красимир Манев — български математик с интереси в дискретната математика и теоретичната информатика. Виолета Маринова Даниела Убенова. Корица Мека Страници 56 Размери Новият учебник по Информатика за 8.

За да видиш всички останали мнения, купуват също. Продуктът е представен с вътрешни хотел феста чамкория боровец мнения Цена: 8. Виолета Маринова. Лицензи за ползване на влюбеният мъж стрелец учебник.

Закупилите този учебник, натисни бутона "Покажи всички мнения". Учебници и помагала по информационни технологии? Продуктът е сред най-интересните в store. Продуктът е представен с вътрешни страници. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: .

Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 8. Игра с огъня. Това издание е предназначено да улесни и да разнообрази усвояването на изучаваните забележителности в перник по география за 8.

Корица Мека Страници 56 Размери Информационни технологии за 8-ми клас. Възможна е експресна доставка на следващ работен ден, до офис на Еконт.

Атлас по география и икономика за 8.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: