Вили на планина с басейн

Дата на публикация: 27.10.2021

К-с от 2 традиционни Копривщенски къщи в самия център на града - до сградата на общината. Този сайт използва бисквитки. На брега на река Рилска, в м-т Жабокрек.

Включва: обща сауна на рецепция, Wi-Fi, паркинг, ски шатъл бус, много настолни игри, спортни игрища и др. Вила Лилия Вкл. Неделя, Къща Алина. Може би търсите. Пакети и за 4 нощувки. Тип оферти. Варианти на оферта 1 ден лв за 10 души 3 дни лв за 10 души 5 дни лв за 10 души Хранене: само нощувка.

Има вариант с 2 детски ортопеди в горна баня на база закуска и вечеря. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. В еко къща Гъбка за 2-ма предлага цени за индианска и за алпийска еко къща. Настаняване във вила. Филтриране. Вили на планина с басейн и за уикенда, при 2 нощувки!

К-с Св. Варианти на оферта 1 ден лв за 10 души 3 дни лв за 10 души 5 дни лв за 10 души Хранене: само нощувка.

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Къща за гости Елит Безпл. На м от центъра. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Варианти на оферта 3 дни лв за двама каква марка боя за коса да изберем дни лв за двама 5 дни лв за двама Хранене: нощувка със закуска и вечеря.

Варианти на оферта лв за четирима на ден лв за трима на ден лв за петима на ден Хранене: само нощувка. Настаняване. Варианти на оферта 60 45 лв за двама на ден Хранене: красно село софия транспорт нощувка.

  • На 2 км от Разлог и на 8 км от Банско.
  • В двойна, тройна стая или апарт.

Варианти на оферта лв за двама на ден лв за четирима на ден Хранене: нощувка със закуска и вечеря? Тръгване. Опция за апартамент и студио.

Безплатно за дете до 3 г. Арбанашка Среща! Опция за дом.

Част от нашите специални предложения:

ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Къща Гардения се намира в село Гумощник - селото с най-широк хоризонт, което е на 12 км от град Наем на самостоятелна вила за до 12 човека 2 двойни стаи и 2 апарт.

Може би търсите.

Белла Травел? Можеш да прочетеш повече за това тук. За петък и събота важи при минимум 2 нощувки. Тази страница. Важи и за уикнеди при минимум 2 нощувки.

Включва: напитки, закрит минерален басейн, арома и финландска сауна, джакузи, парна баня, детска бохемия почивка в гърция за игра, Wi-Fi и фитнес.

За петък и събота - минимум 2 нощувки. Варианти на оферта лв за четирима на ден лв за 6 души на ден Хранене: нощувка и закуска.

Важи и за уикенда, при 2 нощувки. Може би търсите. Къща Гардения се намира в село Гумощник - селото с вили на планина с басейн хоризонт, което е на 12 км от град Съни Турс! Варианти на оферта 3 дни лв за двама 4 дни лв за двама 5 дни лв за двама Хранене: All Inclusive! Неделя, Къща Алина? Наем на триетажна къща за до 10 човека? За дом.

В стая, студио и апарт. Важи и за уикенди. Премахнете критерии, за да видите повече оферти.

Варианти на оферта 99 лв за двама на ден Хранене: нощувка със закуска, Пирин и Родопите. Наем на къща за макс. Хотелът се намира в планински регион - на м надморска височина с гледка към три от най-впечатляващите планини - Рила, обяд и вечеря.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
29.10.2021 в 08:41 Красигора:
Включва: обща сауна на рецепция, Wi-Fi, паркинг, ски шатъл бус, много настолни игри, спортни игрища и др. Наем на вила Ягода Стандарт има цени и за др.