Перални уърпул с горно зареждане

Дата на публикация: 27.10.2021

Високоефективната антиалергична програма работи усилено, за да премахне микробите и акарите от вашето пране, комбинирайки цикъл на пране и пара, за да се погрижи внимателно и дълбоко за всички влакна. За баня. Безплатна доставка Доставката се осъществява до 3 работни дни.

Съдове за приготвяне на храна. Капацитет на пране kg : 6. Грижа за въздуха. Така дрехите запазват формата и мекотата, което означава, че можете да се наслаждавате на любимите си дрехи за по-дълъг период от време. Зареждане тип: горно Тип: Полуавтоматична Оформление: свободностояща Енергиен клас до г.

Неговата безшевна повърхност и уникални лопатки задвижват дрехите към центъра, където се осъществява най-дълбокото почистване. Малки печки. Аксесоари за таблети. Подложки за Мишки. Перални с горно зареждане.

Закупувайки оборудване с най-висок енергиен клас, вие спестявате енергия и по този начин плащате по-ниски сметки за електричество. Перални със сушилни за вграждане.
  • Функцията за забавяне на старта ви дава контрол върху прането. Перални с предно зареждане.
  • Перални със сушилни. Мини системи.

Мнения и избор на модел

Кухненски везни. Elite MTJ Перални. Хладилни витрини Фризерни витрини Фризери тип ракла Виноохладители Уреди за съхранение на пури. Фризери ракла Вертикални. Хавлиени кърпи. Прибори за хранене. Парово и водно почистване.

  • Парово и водно почистване.
  • Цвят: бял Обороти: Регулируеми об. Машини за вакумиране.

Комбинирани печки. Газови печки? Ако старата ви пералня е била по-нисък клас ще усетите разлика в сметките! Съдове за хранене. Електрически камини!

Имате ли нужда от съдействие?

За PlayStation. Автоматична 30 Полуавтоматична Консумативи за принтери. За всички.

Перални със сушилни! Свържете се с нас Политика за поверителност За. Удължена гаранция В Перални уърпул с горно зареждане имаш възможност за удължаване периода на гаранцията на определени продукти. Зареждане тип: горно Тип: Полуавтоматична Оформление: свободностояща Капацитет: 3 кг Обороти на центрофугата:. Гарафи и Декантери! Сред те програми, ще намерите стандартните програми за вълна и дел.

Cookies policy

Мастиленоструйни МФП. Най-добри перални със сушилни. Пречиствател за въздуха. Съгласен съм с Общите условия и Политика за поверителност.

  • Други аксесоари.
  • Технологията SensiCare претегля всяко зареждане и автоматично регулира цикъла, така че дрехите ви да бъдат изпрани за точно определено време.
  • VR очила.
  • Разгледайте класацията ни с те най-добри модела, които си заслужават инвестицията.

Управител на замък 6 кг барабан е идеална за по-малки и средни домакинства. Вашата перални уърпул с горно зареждане беше приета Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката. С TBI Pay, за да премахне микробите и акарите от вашето пране, гъвкаво и напълно онлайн?

Стоката се изпраща след потвърждение от наш сътрудник по телефон или имейл. Най-добри перални със сушилни. Високоефективната антиалергична програма работи уси!

За аспиратори.

Извлечете максимума от своя продукт

Електрически везни. Лаптопи и аксесоари. Аудио аксесоари. Завивки и възглавници.

Напиши отзив. Тази функция въвежда пара в края на програмата, като ви помага да постигнете по-гладко покритие. Хавлиени кърпи. Грижа за мъжа.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: