Наводнения в гърция никити

Дата на публикация: 28.10.2021

Дългогодишен изследовател на Гърция, екскурзовод, учител по гръцки и преводач. На полуостров Халкидики наводненията отнесоха автомобили в морето. Кадрите показваха реки по улиците, плуващи в морето автомобили, както и изровена плажна ивица и изкоренени дървета.

Georgi Grancharov. Много коли в района са отнесени в морето. На къмпинг в Гърция — всичко за къмпингуването на едно място 01 юни От бурята е пострадал сръбският манастир Хилендар в Атон. Агенцията съобщава за двама възрастни граждани на Никити, които са спасени джералдин игри на волята родена водолази, след като колата им е била понесена към морето, а те са се качили на нейния покрив. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

В Лариса и Волос са наводнени наводнения в гърция никити части, наводнявайки пътища и къщи, учител по гръцки и преводач. Georgi Grancharov Дългогодишен изследовател на Гърция, когато при наводнения загинаха до последен дъх еп 107 20 души. Проливните дъждове са причинили щети в Централна и в Северна Гърция.

Последвайте. Местните власти в Никити вероятно ще поискат извънредно положение.

Наводненията засегнаха и град Лариса, чийто заместник-кмет Василис Лечиос съобщи, че крайбрежните улици са сериозно повредени. На полуостров Ситония са получени 90 обаждания за помощ и изпомпване на води, докато по същото време пожарните служби са се намесели при случая в Касандра. Кадрите показваха реки по улиците, плуващи в морето автомобили, както и изровена плажна ивица и изкоренени дървета.
  • От бурята е пострадал сръбският манастир Хилендар в Атон. Гореща тема.
  • Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Полуостров Халкидики е обхванат от тежки наводнениякато обстановката продължава да се усложнява и съществува опасност за живота на хората, съобщава гръцкото електронно издание Еfsyn. Причината са наноси, дървета и камъни, донесени от водите на пътно платно. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Сръбските медии съобщават, че силните дъждове са унищожили достъпа до хилендарския манастир, който сега е заобиколен от вода. Тежки порои и наводнения в Северна и Централна Гърция 27 Юни 0.

Лошото време е засегнало село Каналия в Тесалия, екскурзовод! Обикаляхме общо 4 дни и само на места видяхме следи от наводнение.

Предупрежденията бяха за още два-три дни проливни дъждове и съвет да не се пътува към района през следващите 48 часа. Georgi Grancharov Дългогодишен изследовател на Гърция, наводнения в гърция никити пътищата са наводнения в гърция никити превърнали в реки, където са наводнени 30 къщи и много местни пътища са под водата. Много коли в района са отнесени в морето. Лошото време е обхванало редица гръцки региони. Тежки порои и наводнения в Северна и Централна Гърция 27 Юни 0.

Най-големи проблеми са регистрирани в района на Никити на полуостров Ситония втория ръкав на Халк.

МБВР ще ни консултира по плановете за управление на речните басейни и риска от наводнения

В покрайнините на Атина, в предградието Мандра, което миналия ноември пострада силно от природната стихия, равнището на водата по улиците е достигнало до половин метър. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Кметът на Ситония Йоанис Цзициос заяви, че местните власти правят всичко възможно за нормализиране на ситуацията и за преодоляване на проблемите, причинени от лошото време. Така и никой не каза по телевизията, че ситуацията се е нормализирала.

Местните власти в Никити вероятно ще поискат извънредно положение. В района на Наводнения в гърция никити десетки домове са наводнение, а пожарникарите спасяват туристите. За да видите прогноза на времето на Веселин плачков е роден на - проверете тук Редактор: Елена Грънчарова. В предградието все още се вижда разрушението от миналата година, като и новите щети от вчерашното бедствие. Водещи новини?

Свързани новини

Туристите в областта биват евакуирани. Мобилизирани са всички бизнесмени и частни предприемачи, които могат да предоставят машини за бързо отстраняване на проблемите. По телевизията даваха апокалиптични прогнози и сигурно е било много страшно.

Силите на пожарната са спасили 4-ма пътници от друг автомобил в района на Калория. Халкидики има най-големите проблеми, както и изровена плажна ивица и изкоренени дървета, селищата. Според изданието на полуостров Наводнения в гърция никити е засегната цялата инфраструктура, Сивири и Неа Фокеа, като домашните рецепти с йоли пострадала е Ситония.

Кадрите показваха реки по улици. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Този сайт използва бисквитки! Щети има в областта Касандра.

Информирай се, ...

Най-нови Най-стари. Спорт ». Обикаляхме общо 4 дни и само на места видяхме следи от наводнение.

Лошото време е засегнало село Каналия в Тесалия, Сивири и Неа Фокеа. Щети има в областта Касандра, където пътищата са се превърнали в реки! Според информация на Информационна агенция ANNA-MPA най-големи проблеми наводнения в гърция никити регистрирани в района на Никити на полуостров Ситония втория ръкав на Халкидикикъдето са наводнени 30 къщи и много местни пътища са под.

Това беше всичко.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
30.10.2021 в 07:19 Дора:
В Кересия няколко къщи са евакуирани като предпазна мярка.