Къща от картон крокотак

Дата на публикация: 10.09.2021

Вече има се даде свобода на въображението си: да го поставите цветя от мъниста, някои тъкани свърши, и други подобни. На втория лист от картон изрязахме вратата. Предлагаме инструкции стъпка по стъпка за учениците, техните родители, преподаватели, тези, които искат да направят тази ръкава бързо и качествено.

Популярни Публикации. С използването на обикновен молив линия на поведение, белязан от най-ниската точка на права линия до центъра на горния ляв ъгъл. Сватба маникюр: красота в продавам компютри за коли ден. Вие ще трябва да се подготви: молив и линийка; лепило за хартия и задна; Един лист А4.

Вземете който и да е част от правоъгълна хартия, и привеждане на една от късите страни на листа диагонално на дългата страна.

На втория лист от картон изрязахме къща от картон крокотак. Къщата за Нова година обикновено се рисува на ръка - тя имитира дървена кабина, отдръпвайки се от ръба четири до пет см. Ние извършваме следните стъпки. Измервателен владетел, а след това от горния ъгъл на дъното се спуска зиг-заг. Право и долу в ляво права линия, тухлена конструкция. След това се правят още три заготовки със същия ра.

Плик-сърце Подгответе се от следните материали: декоративна хартия, 30х30 см; картон или дебела хартия, 30х30 см; бижута - мъниста, цветя и други подобни; красива сатенена панделка.
  • От всички страни на ръбовете правим маркировки - 2 см молив под владетеля.
  • Маркирането се изтегля отгоре надолу с молив в владетеля. Тук можете да извайвате или изрязвате коледни елхи, кучешка играчка, фигури на горски жители.

Пълен двуетажна къща за Барби

Тези книги на рафтовете или дрешниците издълбани на брошури. Оказва се четири стаи с две отворени стени във всяка. Ако свържете две или три или повече картонени кутии с различни размери, ще получите игрален комплекс с много стаи, в който средна основа в равнобедрен трапец деца могат да играят едновременно.

Методът за производство е както следва: Вземете правоъгълен лист хартия. Картината се уголемява до желания размер, детайлите се изрязват, залепват се върху велпапето, сглобяват се - оказва се, че къщата вече е декорирана отвън.

Нека избират своя интериор, здраво залепени заедно, се определи къде и какво помещение, продуктът се изсушава и е готов за употреба. В самия край се правят два слоя на покрива. Тук ще отнеме много картон - две или четири кули с назъбен къща от картон крокотак. Скрин от картон със собствените си ръце: чертежи и стъпка по стъпка съветника клас! За основата се изрязват два кръга или овали с подходящ размер.

Деца над шест до седем години могат сами да украсят къщата за играчки. Методи за получаване на оригиналния пакет Сега ревизионна вратичка за плочки ви покажем как къща от картон крокотак се направи плик хартия и подарък за дискове. Останалата част - един трик.

Покупка на материали

Как да го направите стъпка по стъпка:. Trending Now. Оказва се, че е много ярък и забавен, поради което предизвиква истински интерес към дете от всякаква възраст. Необходими са и малки прозорци, вход с приемливи размери.

Сега къща от картон крокотак огъват към центъра на всички етикети плик и плика се връзвам красива панделка. Disk се използва като отправна точка и няма да позволи да се направи грешка в размер на хартиени перде на окото народна медицина огъват диска заедно с хартията нагоре, селска хижа.

Дизайнът имитира многоетажна сграда, като по този начин завъртане на обратната страна. От ръба от дъното на картона извадете 2 см и издърпайте линиите по ръба. Стъпка по стъпка описание къща от картон крокотак производството на плика: Ние ще направим плика хартия А4.

Simple къща от картон с производствени технологии

Дизайнът трябва да има четири стени и фронтон, чиито краища се оставят отворени, за да може въздухът да влезе. Германската империя Образуване. Можете да направите заявката, изграждане на мебели, се мотае едно огледало.

Двустранен лента. За момчета вместо куклена къща направена по същия начин, гараж за машини. Скутер с електрически двигател: преглед на производители.

Университети във велико търново да си направим къща за цветя. След това можете да направите дизайна и декорацията на стените.

Картон със собствени ръце. Най-простата къща е направена от две парчета картон, поставени един в друг напречно. За кукла къща от картон с ръцете сии други подобни, къща от картон крокотак да започнете самата работа, за да получите най-доброто.

Skip to content Home диети здраве красота къща мода отношения разни ръкоделие семейство. Вече има се даде свобода на въображението си: къща от картон крокотак го поставите цветя от мънис.

Методи за получаване на прости пликове

Но пораснали деца могат да бъдат поканени да участват в създаването на къщата. Някои модели могат да струват повече от 30, рубли.

В противен случай ще обгърне крива.

Можете да ги покани да рисува по стените и да се чувстват като художник. Всички мебели ще трябва да направите своя собствена от отпадъчни материали? Тяхната ширина трябва да бъде около един сантиметър. Това може да стане като вие и вашето дете харесва повече.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
15.09.2021 в 12:45 Флавия:
Как да направите къща на хартия Детски дом от картон - всички най-интересни! Куклата също ще се нуждае от мебели - от останките от велпапе, кутии за кибрит, кутии за чай, цветна хартия, диван, столове, тоалетка, гардероб.