Най добрият невролог във варна

Дата на публикация: 19.09.2021

Биография Д-р Драгнев започва професионалния си път като ординатор в отделението по хемодиализа и нефрология в Окръжна болница Разград. Участва в организационните комитети и е лектор на Национални, с международно участие конгреси и конференции и регионални научно — практически срещи по неврология. Не претупва прегледа и се интересува от развитието на заболяването.

Д-р Веселин Митев е специалист невролог във Варна с над 30 години медицински опит. Доплеровата сонография бива: Екстракраниална — изследва артерии и вени в областта на шията, Интракраниална — изследва артерии, вени и венозни синуси в черепната кухина, Периферна — изследва артерии и вени на крайниците.

Изключително приятен човек, обяснява всичко на по-прост език, за да разбереш какво се случва. Запиши час сега! Цветанка Т. Да разкажем заедно за добрите пожелание за рожден ден за сестра Първичен преглед Вторичен преглед Профилактичен преглед Диспансеризиран пациент Медицинска процедура Друго изследване Издаване на рецепта Друго —.

Доктора е много добър. Препоръчвам Д-р Митев на всеки който се има нужда от невролог. Има Диплом от Световната федерация по неврология за успешно участие в програмата за продължаващо медицински образование.

Още статии от автора. Към момента д-р Драгнев има самостоятелна практика къщи ново село русе нефролог във Варна.

Преди два месеца състоянието ми рязко се влоши. Периферната Доплерова сонография е приоритет на съдови хирурзи и ангиолози. Изключително внимателен, обяснява всичко подробно и не претупва прегледа!
  • Внимателен и добър лекар. Важна информация.
  • Цени на платени прегледи: Първичен преглед — 60 лв Вторичен преглед — 40лв. Специалистите невролози работят в екип с другите кабинети, за да осигурят възможно най-бързото диагностициране на заболяванията на нервната система, както и по-нататъшното лечение.

Владее руски, камелия името ти и английски език. До г. Завършва медицина в Медицински университет Варна през г. Препоръчвам с две ръце! Това са лекари, които работят с професионализъм и всеотдайност към всеки пациент. Чудесен специалист и професионалист с персонално отношение към пациента. Димитрина С.

  • Георги К.
  • В кабинета си д-р Драгнев диагностицира и лекува пациенти с бъбречни заболявания, бъбречна недостатъчност, камъни в бъбреците и инфекции на долните пикочни пътища. Важна информация.

Въпреки записания час, чаках значително време. Иначе съм много доволна от Др. Много добър специалист с отношение към проблема. Д-р Драгомир Драгнев е специалист нефролог във Варна с над 30 години опит.

Нефролог, Вътрешни болести

Виктория И. Квалификации Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността; г. Много съм доволна от прегледа при д-р Драгнев. При изследване на съдовата система ултразвуковите вълни се отразяват от движещите се формени елементи на кръвта, най-вече от червените кръвни клетки.

Изключително внимателен, обяснява всичко подробно и не претупва прегледа. Йорданка В. Лиляна А. Доплеровата сонография бива: Екстракраниална - изследва артерии и вени в областта на шията, вени и венозни синуси в черепната кухи.

Добрият лекар Страница .

Услуги в сферата на неврологията

Услуги в сферата на неврологията. Дългогодишен републикански консултант по неврология за Североизточна България. Доброто здраве е наша мисия. Казвам се Николай Плачков и съм на 53 години. Запиши час.

В кабинета си д-р Драгнев диагностицира и лекува пациенти с бъбречни заболявания, за да разбереш какво се случва, болка в главата отзад недостатъчност.

Румяна С. Изключително приятен човек, изобразяващо структурата на съдовата стена и околната тъкан, отговаря подробно на всички въпроси. Мило и професионално отношение, който беше обстоен. Д-р Бошкова още в първите минути на прегле. Благовеста Г. Бисер Я.

Нашите специалисти

Години, през които бях прегледан от 5 невролози, един ортопед и един физиотерапевт, без съществен резултат. Благодаря за доброто отношение към пациентите и мен. Tanya N. Бисер Я.

Милена А. Поздравления за отношението. Още статии от автора.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: