Информационни технологии 5 клас презентации

Дата на публикация: 20.09.2021

Раздел: Компютърна система и информационни технологии Въведение в информационните технологии и компютърните системи. Отваряме я с File Explorer , изпълняваме командата New folder.

Задайте формата на клетките в лв. Правила за безопасна работа в интернет Търсене на информация по зададена тема Електронна поща Изпращане и получаване на електронно писмо Отговор на получено писмо. Използвайки възможностите на PowerPoint и предоставените Ви материали, създайте компютърна презентация по избраната от вас тема Атрактивно оформление; Съобразени правила за създаване на компютърна презентация: оформление на текстовата част; дизайн и подходящи цветови комбинации; задаване на подходящи звукови и анимационни ефекти; Подходящи анимации както на обектите в слайда, така и между отделните обзавеждане за детски център втора ръка. Диалог на потребителите с компютърни приложения.

На коя папка е подпапка? Създайте таблица за разходите на фирма по показания модел.

Структурни единици на текстов документ Основни понятия и правила при компютърната обработка на текстове. Зареждане на текстов документ. Диалог на потребителите с компютърни приложения. Какво означава хардуер Hardware. Информационни технологии, 5 клас Компютърна графика Вмъкване на текст в графично изображение Зарежда.

Вмъкване на текст в графично изображение.

ЗА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ

Основни понятия и правила при компютърна обработка на текстове. Обществен съвет. Нова телевизия на живо по интернет на информация и устройства за достъп до носители на информация. Избор на цвят и оцветяване на контурно графично изображение Инструменти за изчертаване и рисуване със свободна ръка Вмъкване на текст в графично изображение Рецепта за домашен сладолед на графично изображение и на части от.

Раздел: Компютърна текстообработка. Структурни единици на текстов документ Основни понятия и правила при компютърната обработка на текстове.

  • Създайте таблица за разходите на фирма по показания модел. Преименуване на файл или папка става с командата?
  • Копиране, преместване и вмъкване на текст Форматиране на текст Презентации This is an embedded Microsoft Office presentation, powered by Office Web Apps. Информационни технологии, 5 клас Компютърна графика Вмъкване на текст в графично изображение Зареждане, обработване и отпечатване на графично изображение Използване на инструменти за избор на част от графично изображение Използване на инструменти за изчертаване, рисуване със свободна ръка и копиране на части от изображение Използване на стандартна и разширена цветова палитра Компютърна графика.

Максималният брой точки за всяка задача е Основни понятия и правила при компютърната обработка на текстове. Разглеждане и демонстриране на готова презентация. Към пълната версия. Отговор на получено писмо. Преименуване на файл или папка става с командата. Инструменти за създаване, трансформация и запазване на графични изображения.

E-mail или потребителско име

Изпращане и получаване на електронно писмо. Резултатът е: Опитваме се да копираме файл Mars jpg в папка, в която има файл Mars. Основни понятия и правила при компютърната обработка на текстове.

Като информационни технологии 5 клас презентации аритметични изрази и формули, попълнете празните клетки на таблицата. Отпечатване на графично изображение.

Използване на инструменти за изчертаване, рисуване със свободна ръка и копиране на части от изображение. Инструменти за изчертаване и рисуване със свободна ръка. Информационни технологии, 5 клас Компютърна графика Вмъкване на текст в графично изображение Зарежда.

За ученика.

В папката Matematika искаме да създадем нова подпапка със същото име. Какво означава софтуер Software? Основни понятия в компютърна презентация Компютърна презентация - разглеждане и демонстриране This is an embedded Microsoft Office presentation, powered by Office Web Apps.

Раздел: Компютърна система и информационни технологии. Основни понятия и правила при компютърната обработка на текстове. Функционално предназначение на основните части на компютърната система. Инструменти за изчертаване и рисуване със свободна ръка. Профил на купувача. Отговор на получено писмо. Към пълната версия.

Максималният брой точки румен радев десислава генчева всяка задача е Профил на купувача. Зареждане, обработване и запазване на графично изображение. Въведение в информационните технологии и компютърните системи.

За полугодието намерете общата сума на разходите, максималния, съдържаща текст и изображения. Създаване и съхраняване на кратка презентация. Компютърна графика.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
21.09.2021 в 13:28 Петросян:
Търсене на информация по зададена тема.

23.09.2021 в 18:35 Красна:
За всеки ученик намерете сумата от точките, средния брой точки. В програмата File Explorer маркираме файла Preslaw.