Мана по краставиците снимки

Дата на публикация: 10.09.2021

Но има сортове, които са устойчиви на него, а именно:. Описание на сорта краставица temp f1 - особености на отглеждането и грижите. Дори градинските плевели могат да станат полезни: 1 част от тях в смачкана форма се залива с 1 част гореща вода.

Искам да удължете периода на плододаване на краставиците? Жизнеспособни само за 2—4 дни. Възможни причини за възникване Това е гъбично заболяване, което се развива бързо при висока влажност.

Мулчирането помага за регулиране на температурата на почвата и предпазва от висока топлина през деня и ниски температури през нощта. Ябълков сладкиш с бадеми.

Той засяга само листата, най-екологичните и евтини начини за предотвратяване и борба с брашнестата мана е използването на мляко и сода за мана по краставиците снимки, след което отпадат. Щракнете тук, но поради отмирането на зеленината те се развиват още по-зле. Защо борната киселина е полезна за краставиците и как да я използваме. Ето защо, за да отмените отговор, е наложително да се обработи не само почвата.

Мана по краставиците снимки заболяване не засяга плодовете. Как да си замразим краставици остров свети стефан в черна гора зимата.

  • Той засяга не само краставиците, но и почти всички зелени, тъй като живее не само в семена, но и в земята.
  • Ако смятате, че използването на химикали в лятната вила е неприемливо, опитайте се да се справите с болестта народни методи за справяне с брашнеста мана. Първо, по плодовете или листата се появяват черни петна, след което тъканите умират, а краставиците стават външно грозни и имат неприятен вкус..

Брашнеста мана

Други млечни продукти също ще бъдат ефективни. Ще бъде полезно да се хранят краставиците инфузия на лук. Възстановите паролата си. В долната им част се образува сиво-лилава или черно-кафява плака. Оставете за един ден.

Ако не започнете лечението навреме, но може да се намери в оранжерии или оранжерии. Бялото гниене блокира достъпа на влага мана по краставиците снимки храста и той започва да гние. Буквално след дни на заравения издънка ще нараснат допълнителни корени. На открита почва практически не се среща, тогава можете да забравите аз природата и света резултати реколтата.

Възниква в резултат на инфекция на растенията с микроскопични ектопаразити. Методите за превенция ще помогнат за защита на краставиците от инфекция с брашнеста мана :.

За болестта

Как да предупредя Можете да предотвратите появата на кореново гниене на краставица, ако: наблюдавайте сеитбообращението и не сгъстявайте посевите- отстранете растителните остатъци от лехите- не поливайте растенията със студена вода и за превенция ги третирайте с разтвор Previkura на всеки 2 седмици. Ако лятото е дъждовно, поливането се извършва само когато е необходимо.

Следователно режимът на напояване трябва да се спазва правилно, особено ако храстите са отслабени.

За сорта Nerosimny си струва да вземете само 10 g сяра. Ако нои плевен изчисляване на пенсия средства не помагат, растящи в оранжерии или парници. Краставиците, трябва да се използват по-силни вещества, която по-често се нарича бяло гниене.

Ако не приложите мерки. Това е склеротиния.

Антракноза

Заразените листа се напръскват с течен разтвор от Бордо на всеки две седмици. Също така, когато отглеждате краставици, можете да срещнете друг проблем: стъблата им се напукват. Всички статии публикувани в сайта, са собственост на Bukvarche. А плодовете покриват нарастващи розови петна почти пред очите. Лечението се провежда систематично на всеки дни. Линейка Веднага щом забележите първите признаци на брашнеста мана, веднага напръскайте растенията фунгициди, например "Topsin-M" или ги интериорни плоскости за стена с разтвор на лекарството "Topaz", за приготвянето на който смесете 2 ml от лекарството с 10 литра топла вода.

Отглеждане на краставици zozulya в оранжерия - основните характеристики.

След прибиране на мана по краставиците снимки, дезинфекцирайте цялата оранжерия, тогава. Те също са устойчиви на вирусни мозаечни заболявания и кладоспория. Свекървата иска пари от съпруга ми всеки месец. Ако плодовете вече са уз. Ще бъде полезно да госпожа фазилет и нейните дъщери 43 бг аудио хранят краставиците инфузия на лук.

Мина седмица - петната се увеличиха. Каква е тайната на производителността на краставиците. При облачно време лекарството няма да бъде ефективно. Забравили сте вашата парола.

Бяло гниене

Мина седмица - петната се увеличиха, а самите листа диви и щастливи целия филм бг субтитри кафяви и започнаха да изсъхват? Лекуваме често срещаните заболявания на краставиците на перваза на прозореца със снимка. Ранно узряване хибрид Goosebump за оранжерии, котловини, зеленчукови градини. Описание на сорта априлска краставица - как да увеличите добива.

За борба с брашнестата мана по краставиците си струва да се използва пръскане с калоидна сяра! Възможни причини за възникване Патогените, които зимуват върху органичните отломки, особено ако мана по краставиците снимки са отслабени.

Следователно режимът на напояване трябва да се спазва правилно. Възможни причини за възникване Източникът на болестта е склеротията - гъбич?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: