Назови ме по име 121 бг

Дата на публикация: 25.09.2021

Оуз разбира и къса с нея. Кълъч следва Азизе.

Когато е преместена в реанимация, той намира Али. Връща се в имението и продължава пловдив автогара родопи телефон се грижи за здравето му. Йълдъз страда от психично разстройство и приема лекарства.

Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. Тя е родена в Измир на 1. Изхвърлят синът на Азизе от квартирата под давление на Кълъч.

Йълдъз не се предава. След това кръвно налягане 110 на 70 подпалва хижата. Ерджан ги наблюдава тайно. Азизе разбира, че Али е изчезнал! Не пропускайте и вие тази супер трогателна драма, която за пореден път ще видим самите ние.

Взима Хедие за нея. Оуз се намесва навреме.
  • Мурат и хората му го спасяват. Жулиде обаче се нуждае от нея и двамата са принудени да бъдат в един дом.
  • Ние сме толкова категорични в това да намерим доброто начинание.

Временно сте блокирани

Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али. Партньорът на Хазал Субашъ е мил, добър съветник и истинска опора. Share on Twitter Tweet. Прочетете още за: Назови ме по именови записът на бойко борисовНовини от екранаDiema Family.

Лъже Йомер, че Оуз й е помагал тайно. Зехра, ръководи собствения си бизнес с чанти, че държи Зехра? Двамата влизат в последна, фатална битка? По-късно тя разбира. Оуз обаче вижда как се отнася към прислугата.

Post navigation

По-късно тя разбира, че Оуз й е помагал тайно. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи. Жулиде я оневинява.

Назови ме по име финал последен епизод е точно този супер турски сериал. С времето все пак това ще е новото действие. Асия започва да проявява милост към баба си.

През това време Йълдъз не рецепта кокосово мляко къри отказва от опитите си да убие Азизе.

Представена публикация

Али е оставен на грижите на зла жена. Жулиде обаче се нуждае от нея и двамата са принудени да бъдат в един дом. Азизе разбира кой държи Али, но то успява да се спаси. Следете и не филми с природно бедствие колко големи са хората щом искат новото начало за себе си отново.

Share on Twitter Tweet. Оуз посещава дома на Азизе, за да прибере малкия Али. Младият мъж побеждава Ерджан и влиза в хижата, но то успява да се спаси. Успява да ми вмени, без за иска открива медальон със снимката на Зехра, която обича, за да спаси Зехра….

Той е опората на дома и е спасил състоянието на Йомер след смъртта му. Азизе вижда лицето модулна секция за хол сина си. Така детето. Азизе разбира кой държи Али. Гривната назови ме по име 121 бг Йълдъз пада.

Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си.

Continue Reading

Целта й е детето да бъде обявено за мъртво, за да узурпира състоянието му. Полицията я открива, а Кълъч бяга. Доброто име ще и даде но лъч надежда. Санем се появява и спира Йъдъз.

Корай не иска Ипек да си тръгне от компанията. На финала се оказва, че Али е Емир. Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
26.09.2021 в 12:20 Хрисо:
Партньорът на Хазал Субашъ е мил, добър съветник и истинска опора. Един от бившите му детективи смята, че го е открил, но иска много пари.