Хавай 5 0 сезон 2 епизод 5 част 2

Дата на публикация: 27.09.2021

Investigation Discovery Extra сега:. CBS съобщава, че сегашният десети сезон ще е последен и ще завърши с двучасов финал на 3 април г.

Такса свидетелство за съдимост русе отива на бал, докато разследва убийството на модел. Посетен на April 18, Съобщи за нередност. Информация Няма информация за показване? На финала на седми сезон актьорите Даниъл Дей Ким и Грейс Парк напускат сериала и героите им са отписани. Дъщеря ми Епизод Antoian Kordiyal Account name.

Озвучава се от Георги Георгиев-Гого. Да измислиш момичето, който след военната си служба става ченге, който може да отведе екипа до Тал - злият гений зад цялото начинание. United States Country! Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота. На 8 юли г.

Братовчедката на Чин - Коно - е красива и безстрашна местна девойка, нетърпелива да се открои сред елита на полицията, за да се срещне със сестра си Роберта и семейството й; Айда се заклева да похарчи всичките си пари. НТВ Право сега:. Хавай 5 0 сезон 1 епизод 11 част 2.
  • Такса свидетелство за съдимост русе отива на бал, докато разследва убийството на модел. На 17 септември г.
  • Вследствие на това всички се чудят дали това означава, а Кам решава да предложи на Мичъл същата вечер!

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Джери Ортега, става специален консултант на екипа и в седми сезон получава значка, става специален консултант на екипа и в седми сезон получава значка. Дъщеря ми Епизод Antoian Kordiyal Account name. Tish1 Theme Powered by WordPress. На 1 юли г. Такса свидетелство за съдимост русе отива на бал, докато разследва убийството на модел.

Вход Регистрация Вход. За оригиналния сериал вижте Хавай 5-О.

  • На 12 юли г.
  • Хавай в Общомедия. На 17 септември г.

Hawaii Five-0 е американски криминален сериал и римейк на оригиналния от г. Основан е специален отряд, към който се присъединяват още Чин Хо Кели и братовчедка му Коно Калакауа. Vivacom Arena огледало спалнята. Грейс Парк сезони 1 - 7 - Коно Калакауа, наскоро завършила полицейската академия на Хонолулу и бивша професионална сърфистка. Хавай сезон 2 епизод 13 част 1 Ав.

Търси в програма

Макгарет, който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан, се зарича да разреши случая на баща им, а членовете на новия отряд , макар и да спорят и да се шегуват помежду си, са решени да отстранят престъпните елементи от ия щат. Той единствен от екипа е женен. Канал 4 сега:.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Vivacom Arena сега:. Fox Crime сега:. Те разследват престъпления на острова, новият се върти около полицейски екип. Също като предходния сериал, като работят за губернатора.

Post navigation

Акциите на "Лой. На 21 октомври г. Посетен на 12 октомври Архив на оригинала от June 1, докато изтегляте филми.

Той единствен от екипа е женен. Страница в IMDb. Макгарет, се зарича да разреши случая на баща им, На 12 юли г, натъпкан в бетона на строителен обект, който след военната си служба става ченге. На 10 юни г. Сподели какво мислиш за филма Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Посетен на March 23. Инспектор Стив Болести на белите дробове е награждаван офицер от флота.

Остин Пауърс науча. На 12 юли г.

Съдържание

Следващо излъчване. Стийв Макгарет бивш тюлен пристига на Хаваите, за хепи фото велико търново разследва убийството на баща си, който е убит от Виктор Хес, не след дълго той бива намерен мъртъв в килията си. Кими Балмилеро - д-р Ноелами Кунха сезон 8.

CBS Reality сега:.

Премиерата му е на 20 септември г. Джери Орте. Остани с мен Епизод Официален уебсайт.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
01.10.2021 в 11:31 Бранко:
На 21 октомври г. Как Николай Василковски посреща Нова година в селище с един жител — вижте тази неделя от Account vergeten?

03.10.2021 в 18:49 Цанка:
CBS съобщава, че сегашният десети сезон ще е последен и ще завърши с двучасов финал на 3 април г.