Хладилник на 12 волта за кола

Дата на публикация: 05.10.2021

Вход за потребители. Източник на захранване чрез 12V от гнездото за запалката. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения.

Шумен, Дивдядово 29 септ. Вентилаторна печка за кола 12V W. Това е обявата спечелила търга "Банер от обява" за тази позиция днес с 7 табла за здравословно хранене. Сигнална лампа с магнит - оранжева - 12V.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Градински външен климатик.

Професионални газови котлони Професионални печки с ел. Лични предпазни средства. Трайно фиксиране към превозното средство. Търсенето е запазено в Наблюдавани!

Пловдив, Изгрев 26 септ.

Инвертор 12VV, W, за автомобил, преобразува напрежението от акумулатора в V Предлагаме и 24 волта за камион на същата цена!

Намерени 23 обяви

Дължина на кабела - 1. Градински външен климатик. Запалка за кола 12V синя. Гнездо за запалка с USB 70W. Карбоново отопление за седалки. Вътрешността е разделена на секции. Цената за наемане до 5 дни е - лв.

Ветроходна яхта Dehler Delanta 76, който може да се зададе е 0,1 С, яхтата е с регистрация. Хладилник на 12 волта и волта Домакински уреди Хладилници, фризери. Ново Допълнителна информация Предлагам нови терморегулатори за регулиране на температурата работещи на 12V и v Минималният хистерезис.

Блиц светлини сини 12V. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Нови обяви

Втора употреба Хладилник втора ръка AstroAL. Нов продукт, директно от вносител. Туризъм, къмпинг, риболов » Къмпинг оборудване.

Компактни размери. Електрически скутер TS -. Универсално зарядно за лаптоп. Пловдив, риболов Къмпинг оборудва.

Намерени 31 обяви

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Инвертор 12VV, W, за автомобил, преобразува напрежението от акумулатора в V Предлагаме и 24 волта за камион на същата цена! Размери 49 x 36 x 52 см.

  • Наличие на звукова сигнализация тогава, когато напре..
  • Източник на захранване чрез 12V от гнездото за запалката.
  • Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?
  • Професионални газови котлони Професионални печки с ел.

София, Любен Каравелов 24 септ. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, Западен парк 1 окт. Вентилатор за купе двоен. Хасково, интересни оферти и съвети от OLX. Хладилник за кола с функция за охлаждане и подгряване 7,5л Авто - Мото Резервни час.

Терморегулатора има само два б. Запиши се.

Гнездо за запалка - USB. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти » Авто контейнери за отпадъци сливен. Хладилна чанта Mobicool 12 V Домакински уреди » Хладилници, фризери.

Измервателни уреди. Посетете тютюни за наргилета ни в Гранд Мол Варна. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
12.10.2021 в 10:57 Юрдан:
Газови котлони за туризъм.