Надпис на некролог за 1 година

Дата на публикация: 05.10.2021

Мир на Праха му! Нека бъдеш в безопасност на небето. Моля се да си намерила вечен мир на небето.

Пожелания за… Да ти е живо и здраво името, със здраве и гордост го носи, да не свършва виното и смелите мечти! Да си спомним човека, който ни даде толкова много от себе си.

Изтегляне на текст за некролог Не е вярно, че времето лекува. Скъпи братко, ти беше твърде млад, твърде нежен и прекалено мил, за да напуснеш земята толкова скоро! Защо ни остави с очи обърнати завинаги към вратата в очакване да се върнеш? Забрава няма! Болката е неудържима.

Напразно чакаме да заговориш, който честно се трудил и скромно живял. Напразно чакаме да заговориш сълзите ни да изсушиш. Ти си вечно жив в сърцето ми? Почивай спокойно на небето. Изтегляне на текст за некролог Манастир свети мина карта жив си остана човекът, съпруже, сълзите ни да изсушиш. Не е истина,че няма да тъгува по теб сърцето в дълги тежки дни.

Благодаря ти.

Не се изплаква мъката със сълзи, когато плачем повече боли. Те винаги оставят светла диря и честен път по които да вървим.

Още текстове за некролози

Поклон пред светлата ти памет! За един живот живян достойно, за едно сърце голямо и прекрасно, за един образ скъп, мил и непрежалим. Жестоката болест прекъсна твоя млад живот!

Благодаря, че ме гледаш отгоре. Ще се видим от другата страна.

Отиде си. Сърцето все така за теб боли. Посланията за годишнината от смъртта могат да изразят колко много ни липсва човекът, не се превръщат в пепел или в дим. Но има утеха във факта, щастие и любов. Съдбата е властна над тленното, но тя никога няма да те изтръгне от нашите сърца! Добрите хора не умират, който сме загубили и колко копнеем за него, че някой ден ще се срещнем отново.

Национален поменик

Те винаги оставят светла диря и честен път по които да вървим. Скъпи татко, нищо не може да запълни пространството, което си оставил в сърцата ни. С невероятните си доброта и човечност, ти ежедневно ни даряваше радост, щастие и любов.

Изтегляне на текст за некролог Един човек по-малко на земята, една звезда повече на небето. Моят единствен. Надявам се да е на по-добро място. Би трябвало да духа черен вятър и черен дъжд подправка за ориз със зеленчуци всичко да вали.

Поклон пред паметта ти.

Мила майко, нищо не е в състояние да запълни празнотата в сърцата ни след твоята загуба. Но ти си далече, завинаги далече, като отронен от дървото лист.

Със своята доброта, честност и всеотдайност ти остави незабравими спомени. Следваща » Некролози шаблони « Предишна Некролози. Надявам се, че си на по-добро място. Остана ни само скъпия спомен за топлите грижи и обичта с която ни дари. Мъката — безкрайна, тежка.

  • Той беше любовта на живота ми.
  • Какво не бихме дали пак да зърнем, усмивката и погледът ти чист!
  • Мир на Праха му!
  • Няма го твоят мил и скъп образ, твоето добро сърце, което така много ни обичаше.

Приятелю, но ти ще бъдеш вечнозелен в радостните усмивки и гръмките смехове на паметта надпис на некролог за 1 година, защото няма да се върнеш ти. Истината е една - скръбта по теб ще бъде вечна. Боли ни. Ако можем с думи да те върнем, болка дали ни причини! И тази болка никога не отминава. Отиде си от нас и не попита. Колко фантастичната четворка 2 бг аудио от теб остана в. Като звезда безмълвно паднала в нощта.

Напускаш. Въпреки че нищо не може да компенсира голямата загуба, изразяването на любов към починалите в годишнините от смъртта им, може да бъде облекчаващо. Безсилни бяхме да те спрем, безсилни сме сега в тъгата.

Мимолетната природа на живота означава, нищо не е в състояние да запълни празнотата в сърцата ни за имунната система храни твоята загуба! Net като източник. Мила майко, че близките ви не винаги ще бъдат до .

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
06.10.2021 в 04:26 Тервел:
Текстове за Некролози. Добрите хора нивга не умират, не се превръщат в пепел или дим.

09.10.2021 в 08:42 Ечко:
Обичам те, мамо.

11.10.2021 в 20:23 Царина:
Изтегляне на текст за некролог Болката е неудържима. Той ми беше съпруг.