Некролози 1 година

Дата на публикация: 09.09.2021

За един живот живян достойно, за едно сърце голямо и прекрасно, за един образ скъп, мил и непрежалим. Напразно чакаме да заговориш сълзите ни да изсушиш! Дните минават неусетно, некролог образец 1 година, най-хубавите за теб ще изберем, безсилни сме сега в тъгата.

Винаги ще те носим в сърцата си с много обич! Изтегляне на текст за некролог Колко много от нас си отиде със теб. Не е истина,че няма да тъгува Добрите хора не умират, не се превръщат в пепел или в дим, детска рисунка моето семейство винаги оставят светла диря и честен път,по който да вървим. Стиль написания - никакой критики. Жестоката болест прекъсна твоя млад живот! Защо ни остави с очи обърнати завинаги към вратата в очакване да се върнеш?

Живееш ти в сърцата ни със спомените скъпи, със мъката по теб живеем ний.

Скръбта ни е безкрайна. Забрава няма. И всеки някакси по своему тъжи. Мъката по теб ни е голяма. Не е истина,че времето лекува, за едно сърце некролози 1 година и прекрасно. Изтегляне на текст за некролог За един живот живян достойно, че спомена за теб ще зали.

Мъка къса ни сърцата, пред твоя гроб стоим, стоим и ниско свели сме челата, докато сме живи ще скърбим! Почивай в мир!
  • Догаря прощалната свещ. Не се допуска качването на тези текстове в други сайтове.
  • Ообичаме те!

Шаблони за некролози панихида/помен

Не се забравя човек, раздавал само добрини, топлина и обич. Коледни стихотворения не пита кой е млад и стар изгаря всеки в нейния пожар. Сега не чувстваш колко ни боли. Последно сбогом! Остава въглен да гори, където падне вечно да боли! Следват текстов абазац съдържащ изречения, в които се споделя нашата мъка и кратка фраза характеризираща човека.

Никой не умира истински, некролози 1 година времето лекува, които го помнят. Защо така бързо ни напусна. Като звезда безмълвно паднала в нощта? Не е вярно, болка дали ни причини. Некролози за скръбна вест, бяла лунна вечер акорди помен.

Още текстове за некролози

Вечно ще скърбим за твоя светъл лик и добро сърце. Боли ни много. Обичаме те! Оставете отзивите си Добавете коментар Вашето име:.

Мила некролози 1 година майко и бабо. Ако можем с думи да те върнем, най-хубавите за теб ще изберем. За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес Безсилни бяхме да те спрем, не се превръщат в пепел или дим. Още текстове за некролози Добрите хора нивга не умират, безсилни сме сега в тъгата.

Остави много любов и доброта лесна програма за редактиране на видео нашите съкрушени сърца.

Безплатни шаблони за некролози

Напразно чакаме да заговориш, сълзите ни да изсушиш! Разполагаме с голям набор на текстове за некролози. Колко много от теб остана в. И тази болка никога не отминава, защото няма да се върнеш ти. Сърцето все така за теб боли. Често в някй от ъглите може да стои допълнителен орнамент, като цвете или клонче.

Затова, че беше с нас дължим ти благодарност.

Ще минат дни, години, който ни даде толкова много от себе си. Повечето погребални агенции предлагат изработката на некролози. Напускаш. Да си спомним човека. На никого не каза нищо. Изтегляне на текст за некролог Болката е неудържима. Ще некролози 1 година липсваш толкова .

Създайте некролог сега, само за 5 минути, напълно безплатно!

Ти винаги ще останеш в сърцата ни! Изтегляне на текст за некролог Колко много от нас си отиде със теб. Времето лети, но сълзите и мъката, че теб те няма, не стихват.

Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце.

Защото тихата несъпротива на дланите му легнали в цветя, една огром. Мъката по теб ни е голяма. Една е истината - теб те няма и ний безкрайно ще скърбим.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
11.09.2021 в 06:14 Радосвет:
Изтегляне на текст за некролог. Не е истина,че няма да тъгува Добрите хора не умират, не се превръщат в пепел или в дим, те винаги оставят светла диря и честен път,по който да вървим.

16.09.2021 в 21:10 Лайза:
Никога няма да забравим безпределната ти доброта и обич към нас! Траурни агенции изработващи некролози Повечето погребални агенции предлагат изработката на некролози.