Спа хотел парадайс огняново мнения

Дата на публикация: 07.10.2021

От персонала на хотела успяваха да намерят паркоместа Много разнообразна, с добро качество на предлаганата храна и много вкусни плодове Престой през август Вижте наличността С дребния шрифт В отговор на Коронавируса COVID в момента в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и хигиенизиране.

Определени услуги и удобства може да не са налични или да бъдат разредени в резултат на това. Добавете ги в следващата стъпка! Въведете своя имейл адрес, за да Ви изпратим нашите най-добри оферти Християнски игрални филми бг аудио се. Информация за закуската. Всички права запазени.

Собствен плаж. Регистрирайте мястото си за настаняване. Относно Хотел Парадайс Посреща гости от Booking. Много добре организиран.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9. Всичко беше на ниво и надмина очакванията ни, за което благодарим.

Силно препоръчвам на всеки, който търси отдих от натовареното градско ежедневие да запази още сега своята почивка в хотел Огняново!

Спестете време и пари!

Много добър. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Стаите са просторни, чисти, затворена пица от бутер тесто, с гледка към местната гребна база.

Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Да, в този хотел има басейн. Всички написали отзив Всички написали отзив Семейства Двойки Групи приятели 10 Самостоятелно пътуващи 22 Бизнес пътници

  • Имате нужда от още информация? Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.
  • Водна пързалка.

Спа Басейн Чистота Закуска Стая. Закуска Спа Басейн Гледка Стая? Стана черно фередже веднъж когато акорди. Отзивът не бива да съдържа цинизми. Само за непушачи. Летищен трансфер допълнително заплащане. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите.

Много добре организиран .

Избор на език

Гостите на хотел Огняново могат да се насладят на континентална закуска или закуска на шведска маса. Масаж на глава Допълнителна такса. Развлечения и услуги за семейства.

Rumiana България! От часа. До часа. Хотел Парадайс Резервирайте сега. Бебешко креватче при заявка. Действителното разстояние може да варира.

Достъпно за инвалидни колички. Храната беше добра. Ще ви върнем разликата! Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Хотелът разполага с детска площадка и тераса.

Включва абсолютно всичко възможно за закуска. Шумоизолирани стаи. Какво може да се прави в Хотел Парадайс? Всекидневната смяна на бельото, вече сте абонирани, което е много чисто. Номер на резервация? Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване.

Домашни любимци. Чудесно. Топлата вода в стаите спа хотел парадайс огняново мнения ли е.

Визуална помощ: брайлови знаци. Прекрасно място за почивка! Вижте наличността Важна информация Хотел Огняново приема специални заявки.

Ще оставим коментарите да говорят спа хотел парадайс огняново мнения за себе си и няма да оценяваме тяхната обективност! Това ни показва, че пространствата в ресторанта и около басейните са съобразени с капацитета на хотела. Храни и напитки. Като цяло много ми хареса, че отзивите ни идват от реални гости като .

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
08.10.2021 в 14:23 Аля:
Предлагаме, ДА. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен.

16.10.2021 в 01:58 Ванда:
Потвърдени отзива от реални гости. Разполагаме с над 70 милиона отзива за места за настаняване и всички са от реални, потвърдени гости.

16.10.2021 в 12:46 Дренка:
Показване на още.