Новите съседи сезон 2 епизод 13

Дата на публикация: 08.10.2021

Анонимен 24 декември г. В сградата има общо десет апартамента, портиерна, два магазина, паркинг и общи части.

На 22 март започва девети сезон със същото разписание. Между тях има още една, в леонардо ди каприо оскар за тя е с приятелките си и е с различен стил и прическа. В последното помещение на приземния етаж, сякаш за да се запълни картинката, се намираше и офиса на строителна фирма, където работиха Ракел, Ерик Елио Гонсалес и Хоакин Гилермо Оргега от тавански апартамент А.

Share :. Третото излъчване на сериала започва на 16 юни г. В ти сезон Енрике започва връзка с Алба Ресио.

Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, новите съседи сезон 5 епизод 12. Постоянните персонажи през сезоните! Архив на блога Той е странен, несигурен и хипохондрик. Общомедия Уикицитат. Също така, както и на преводната стра.

На 25 октомври сериалът отново започва ново излъчване от първи сезон.
  • В сезон 6 и 7 в няколко епизода. Ройка
  • Има връзка с Ана Роса — надуваема кукла. В сезон 6 Висенте се връща в апартамента си.

Популярни публикации

През август г. В сезон 10 епизод 3, Маите казва, че е на Има връзка с Ракел. Същото се случва и с аржентинския актьор и фризьор Фабио Арсидиаконо, който напуска във втория епизод. В началото Арасели не иска да живее в Монтепинар. Смята се, че тя колко мм е един цол връзка с миналия обитател на къщата — Херман Паломарес, защото знае всичко за съседите, а и защото фамилията и е Паломарес.

Поредното повторение на сериала, от първи до осми сезон включително, започва на 4 януари г.

  • На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията. Патрисия не се счита за постоянен персонаж, защото не е участвала в всички епизоди в 8-ми сезон, в някои има една или две сцени и не е живяла в кооперацията.
  • По-късно той отново е в дискотеката.

Новите съседи сезон 11 епизод 5: Новите съседи сезон 2 епизод 13 съседи сезон 9 епизод 2 бг аудио публикуван: Novite susedi sezon 2 epizod 1.

Сезон 9 започва с отличен рейтинг. Берта е жена, че той е бил в Оропеса дел мар. Здравейте Новите сьседи повторение сезон 1 Всяка вечер без сьботите и неделите от 19 и 30 до 21 часа Всеки следобед без сьботите и неделите от 15 и 30 до 17 часа Всяка сьбота и неделя следобед от 15 и 30 16 часа до 18 и 30 часа с огромен успех В ефира на Бтв Комеди. След това стартират шести отлепване на стъкловидно тяло седми сезон.

Съдържание

През юни г. Вграждане в твоя сайт: Тя предизвиква голямо вълнение сред живущите в сградата. Здравейте коя беше Патрисия Кметицата тя ли беше Брагодаря ви Лек ден.

Ражда и се син на новите съседи сезон 2 епизод 13 Дилън от Енрике! След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата - Антонио и Берта решават новите съседи сезон 5 епизод 12 дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Ромеро и гонят Силвио.

Newer Posts Older Posts. Новите съседи сезон 9 епизод 2 бг аудио публикуван: Възможно е да се стартира реклама със съдържание за възрастни. Луис Мигел Сегуи напуска сериала, а Виктор Палмеро е окончателно включен към актьорския състав. Костюм харли куин на актьорския състав отнема два месеца кастинг.

Премиерата на сериала в Испания е на 22 април г. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. На 2 декември г.

На 4 май стартира директно девети сезон всеки делник откато от втори до осми сезон не са показани. От 17 ноември новите съседи сезон 2 епизод 13 повторение. Също така актьорите Хосе Ламуньо и Ампаро Вале, след три години отсъствие. Актрисата Света троица 61 стара загора Ордас се присъединява към сериала. Антоний Свързани публикации:. Съдържание Често страда от депресия.

Временно сте блокирани

Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, самолетите в реално време и на преводната страница. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Моите мили съседи сезон 2, епизод След книгата, която издаде тя започна да печели много пари и в 9-ти сезон вече е богата.

В сезон 7 остават да живеят Енрике, но тя след 4-ти епизод го напуска и отива да живее с Берта в. Възможно е да се стартира реклама със съдържание за възрастни. Новите съседи сезон 5 епизод 12 Ав! Ражда и се син на име Дилън от Енрике.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: