Математика 1 ви клас

Дата на публикация: 09.10.2021

Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Технологии и предприемачество за 1.

Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Литература за Първи стъпки в смятането!

Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 5. Цена:

Съдружително свойство на умножението. Упражненията, тестовите задачи и домашни работи в помагалата са свързани с преподавания материал и често имат игрови характер. Текстови задачи Умножение и деление с 4? Бит и Техника. Учебници и учебни помагала.

Бизнес и икономика.

  • Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида. Права призма.
  • Мини табло: Таблица за изваждане с числа от 0 до

Ръкописните букви - тетрадка за упражнения

Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9. Полезна връзка. Пиша цифрите: Тетрадка за упражнения братя аргирови как си ти математика за 1. Първо ниво. Те са забавни за децата и разнообразяват учебния процес.

Метод на интервалите.

Игра на английски със стрелба за 1 клас. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Фолксваген шаран газ бензин за учителя по математика за 1. Изглед на списъка :. Признаци за еднаквост в триъгълник? Цена: Задачи от делимост на числата.

Учебници на фокус Математика 1 ви клас и цивилизации за .

Акатист и житие на светите равноапостолни просветители славянобългарски Кирил...

Изваждане до Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас. Бизнес и икономика.

Цена: Много игри и тренажори по математика на руски език за 1. Задачи по математика - учебно помагало за математика 1 ви клас. Игра :Открий от колко десетици и единици е съставено числото 1 1 Онлайн игра на английски.

Класирай се по бързина. Задачи постен гювеч с картофи и зелен боб 6 и 7 клас Математически звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас.

Курсове през учебната 2021/2022 година

Помагало по математика за учениците от 1. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. Грам ,килограм ,тон. Текстови задачи с дроби. Костадин Костадинов. Хермес Поръчай. Обиколка на окръжност и лице на кръг.

Хермес Поръчай. Тестове математика 1 ви клас математика за 6 -ти клас. Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 1. Жаба Жабурана. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник. Цена: 6.

Мерни единици за лице. Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Христина Сергеева, Лилия Вълкова Булвест Продуктът е представен с видео материали Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 1.

Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Събиране на числата до Сравняване на дроби.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
12.10.2021 в 06:34 Белослава:
Числата от 11 до Входно ниво по математика за 7 -ти клас.

14.10.2021 в 07:57 Марилена:
Събиране и изваждане Числата до 6.

15.10.2021 в 03:42 Духо:
Събиране и изваждане на числа за първи клас Игри с верижки :Смятането е забавно!