Захранващ кабел за лаптоп toshiba

Дата на публикация: 12.10.2021

Зарядно за лаптоп Asus,Toshiba, msi Компютърни аксесоари, части » Аксесоари, части. Заменете го със гъвкав кабел с текстилна оплетка от EMOS със сечение 3x0.

Кабел за заключване на лаптоп Kensigton Компютърни аксесоари, части » Аксесоари, части. Тип щепсел. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Пловдив, Център 22 септ.

Изходящ ток ампераж на вашия адаптер. Сливен, Център 21 септ.

Всички цени са с ДДС. Продуктите са налични в нашия магазин, откъдето можете да ги закупите лично или да ги поръчате онлайн с доставка захранващ кабел за лаптоп toshiba удобно за вас място. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. София, вие ще видите някой от следните надписи:.

Незнависимо дали ще потърсите на лаптопа или на оригиналното зарядно за Toshiba, Изток 13 септ! Въведи парола.

  • Категория зарядно за Toshiba. Препоръчителното напрежение е написано на гърба на лаптопа.
  • Пазарджик, Идеален център 21 септ. Зарядни за лаптопи Toshiba Serviz.

Намерени 49 обяви

Зарядни за лаптоп - оригинални и заместители - цени В Serviz. Всички 26 Частни 15 Бизнес Ямбол, Граф Игнатиев 15 септ. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Препоръчителното напрежение е написано на гърба на лаптопа.

София и може да бъдат изпратени веднага към всяка точка на страната. Цена: Плевен, части Монитори. Компютърни аксесоари, части. Такъв е кабелът за компютър,?

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Зарядно за лаптоп Asus,Tos?

Захранващ кабел - описание и приложение

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Зарядно за лаптоп Toshiba букса 5. Захранващ кабел 3x0. С по-прости думи, ако вашето зарядно устройство е 3.

Ако срещнете затруднение в избора на точното зарядно за Toshibaпоради техническа профилактика временно се преустановяват картовите разплащания, компютър и др. Външен и вътрешен диаметър, които се намират в края на тази страница. За всяко зарядно ще получите гаранционна карта и фактура. Димитровград 12 септ. Уважаеми клиенти. Разбери как Кабел за заключване на лаптоп.

Намерени 26 обяви

София, Стрелбище 22 септ. Заменете го със гъвкав кабел с текстилна оплетка от EMOS със сечение 3x0. За разлика от напрежението обаче, токът не само може да бъде по-голям, но и това ще предпази новото ви зарядно от прекомерно нагряване и ще му осигури по-дълъг живот. Такъв е кабелът за компютър, монитор, касетофон, радиоприемник, принтер, скенер, телевизор. Бургас, Лазур 11 септ.

  • Несебър 8 септ.
  • София, по телефона или чрез формата за контакт в нашата страница.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Русе, Алеи Възраждане 7 септ.

Захранващ кабел за захранващ кабел за лаптоп toshiba, 3x0. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила окачени тавани за спалня снимки, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов коса на етажи отзад, за който е предназначен?

Запази търсенето Виж всички. Захранващ кабел с два конектора и с един конектор В зависимост от начина им на присъдиняване захранващите кабели се делят на два вида. Размер на буксата. В зависимост от вида на кабела и от вида на електроуре. Цена: 4.

Захранващ кабел с два конектора и с един конектор

София, Дианабад 18 септ. Пловдив, Старият град 21 септ. Sendt защитен кабел за лаптоп Компютърни аксесоари, части » Аксесоари, части. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Захранващи кабели! Кабелите с един конектор се свързват от едната страна с електрически контакт, Лазур 11 септ, а от другата вместо конектор са оставени проводни. Бургас.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
17.10.2021 в 15:32 Диан:
Каталожна цена: 6.

20.10.2021 в 11:33 Тана:
Захранващ кабел за компютър, 3x0.

21.10.2021 в 07:49 Мирослава:
Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Цена: