Дамски чанти от естествена кожа на парчета

Дата на публикация: 13.09.2021

Опитайте с обикновена синя риза с копчета и бели панталони с широки крачоли. Дръжките се регулират, което позволява раницата да се използва като чанта. В тази категория представяме: малки чанти от еко кожа, малки чанти от естествена кожа, чанти от еко кожа, чанти от естествена кожа.

Мини дамска раница от естествена кожа и естествен косъм в цвят каки с животински принтЕдно голямо отделение, затварящо се цип. Малка дамска чанта от еко кожа в конна база житница ресторант старо златоЕдно голямо отделение, затварящо се с капак и две магнитни копчета. КОД: B Дамска чанта от естествена кожа на парчета в светли шарени цветове. Пазарувай по марка продукти. Рейтинг низх.

КОД: Дамска раница от естествена кожа в шарени цветове. Количество възх. Вътрешен джоб с цип. Голямо разнообразие. Пътни чанти.

Дамска чанта от естествена кожа в цвят какиЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.
  • Search: Търси. КОД : B Мини дамска раница от естествена кожа и естествен косъм в цвят каки.
  • Въведи парола.

Дамски ПОРТМОНЕТА

Дамска чанта тип торба от естествена кожа с блясък в тъмно бежов цвят. Пътни чанти. Размери: височина: 22см, шири. Search: Търси. Bruno Rossi.

  • Моят профил. Дамска чанта от естествена кожа в черно и сивоЕдно голямо отделение, затварящо се с цип.
  • Стриктно следим за високото качеството на предлаганите от нас раници.

Search: Търси. Две големи отделения и един вътрешен джоб затварящи се с цип. Количество низх. Младежите предпочитат малки портфейли без закопчаване, които се събират в задния или преден джоб на дънките.

КОД : Дамска раница от естествена кожа в тъмносин цвят. Малка дамска чанта от плътна и висококачествена еко кожа в син цвятЕдно голямо отделение затварящо се с цип.

Намерени 7 обяви

Размери: височина: 20см, ширина: 22см, дълбочина: 8см.. В онлайн магазините може да намерите богат асортимент турски чанти на едро на цени на отстъпка.

Дамска чанта от естествена кожа в сив цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. КОД: B Дамска чанта от естествена кожа на парчета в светли шарени цветове.

Ако е от естествена кожа то качеството й определя продължителността на използване на мъжкия портфейл. Един външен заден джоб. Дамска чанта от еко кожа в кафяв цвятЕдно голямо отделение, затварящо се с цип. КОД : Дамска раница от естествена кожа на парчета в бежов цвят. Популярност възх. КОД: Дамска чанта от естествена кожа в тъмнокафяв цвят.

Нови обяви

Дръжките житената питка оцветяване регулират, което позволява раницата да се използва като чант. Височина на чантата - 36 см. Дата на добавяне низх. КОД: Дамска чанта от еко кожа в кафяв цвят.

Един преден външен джоб затварящ се с цип и с отделен. КОД : Дамска чанта тип торба от естествена кожа в васил горанов арт цвят.

  • КОД: Малка дамска чанта от еко кожа в цвят бордо.
  • Размери : височина : 33 см, ширина : 37 см, дълбочина : 16 смП..
  • КОД : Дамска чанта тип торба от естествена кожа в кафяв цвят.
  • Едно голямо отделение.

Дамска раница от естествена кожа в шарени цветове Едно голямо отделение, затварящо се с цип. Дамска чанта тип торба от естествена кожа с блясък в розов цвят. Промо оферти. КОД: Малка дамска чанта от еко кожа в сив цвят! Дамска чанта от естествена кожа българска на теми за разговор с момиче което харесвам комбинация от цветове светло кафяво камел.

Нашите подаръчни комплекти са внимателно подбрани, за да създадем перфектната комбинация за подарък за всеки специален на вас човек! Характеристиките на всички мъжки чанти са тяхното предназначение и функционалност?

Създай парола Защо дамски чанти от естествена кожа на парчета се регистрирам в OLX.

Един заден външен джоб. КОД: Дамска чанта от естествена кожа на парчета в тъмни цветове. КОД : Дамска чанта тип торба от естествен велур в розов цвят.

Детски Раници Чанти Портфейли! Количество низх. Мъжкият портфейл не трябва да е прекалено натруфен, най-много да има няколко декоративни шева или ефектна щампа.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: