Кислородна бутилка под наем стара загора

Дата на публикация: 12.10.2021

Иван преди 24 дни. Кислородна терапия следват една след друга двете части Oxygen Therapy Training част 1 O2 - Using The Oxygen Concentrator част 2 Заслужава си да видите този видео материал.

Кислородни бутилки Търговия, Ресторантьорство » Други Пловдив. Продавам резак Машини, Инструменти » Инструменти Ямбол. Приспада се от кислороден апарат за домашни условия при връщане на кислородния апарат. Смяна на филтрите след всеки предишен ползвател. Важно за вашата безопасност и предпазване от зарази и инфекции!

Кислородна бутилка с редуцирвинтил и овлажнител,3л.

Тина Разбери как Кислородна бутилка 10л - заредена с кислород. София, Меден рудник - зона Г 9 септ. Наемане и продажба на бутилки 2, 3 и 5 литра с медицински кислород. Бургас, Бенковски приготвяне на панирани рапани септ.

Сключване на договор на място в наш офис Минимален период за наемане - 1 месец Възможност за приспадане на наема За да заявите наем, натиснете бутона НАЕМИ и попълнете вашите данни? Стоки помощни изделия за дома. Бактерициден филтър за кислороден концентратор Цена: Обслужваме всички населени места в страната?
  • Задължително се връщат на същия адрес след изтичане на наемния срок. Обслужваме всички населени места с куриер.
  • Нови обяви Намерени 48 обяви Намерени 48 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Нови Декларация за идентичност на името бутилки за кислородна терапия Търговско оборудване » Стоматологично, медицинско. Наема се п лаща се при наемането на концентратора. Цена : 55 лв. Минимален срок за наемане — 30 дни. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Може да наемете или закупите от магазина ни в центъра на София, да поръчате по телефона или попълните формата за поръчки.

  • Проверете манометъра за максимална зареденост с кислород в зелената зона. При избор на кислороден концентратор винаги когато поискате можете да го включите в електрическата мрежа вкъщи или в болницата и да дишате медицински кислород.
  • Кислородна бутилка 5 литра, пълен комплект Здраве, Красота » Медицинско оборудване София.

Кислородната бутилка е с вместимост Oxymeter Case Твърд калъф за оксиметър. Редуцир вентил за кислородни бутилки с два манометъра. Кислородна бутилка с редуцирвинтил и овлажнител,3л. Кислородна буилка 5 л.

Искаш ли да запазиш критериите за търсене? София, Люлин - център 27 септ. Вашият въпрос за продукта: При получаване на кислородния комплект се заплаща депозит от лв 3л или лв 5л за бутилка.

Търсене в категория Санитарни материали Торбички с абсорбатор Уринатори, подлоги Хигиенни материали Цени и опаковки Чаршафи еднократни. Кислородни апарати и кислородни бутилки, 3 и 5 литра с медицински кислород. Форма за поръчка. Има и междинен вариант-наема да премине в покупка. Наемане и продажба на бутилки 2.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Кислородна бутилка 7л. Да закупите или да наемете? Кислородния концентратор произвежда необходимия кислород за пациента!

София, 7-ми ти километър 30 септ. Кислородния комплект се получава от магазина ни в центъра на София-ул. Аз се панирах и тъй като незнаех какво трябва да купя и от къде започнах да чета по форуми и обяви. Възможни варианти за наемане на кислороден концентратор или бутилка оборудвана с дебитомер.

Сортирай по -- Цена:. Оксижен-резак горелка нова Машини, Инструменти Инструменти Пловдив. Кислородна бутилка 5 литра Домакински уреди Медицински уреди. Medical Oxygen Bottles rental. Допълнителни принадлежности и консумативи за кислородни концентратори. Loading Comments Долекуване с великденска декорация кислород първите дни вкъщи след изписване от болница след лечение на коронавирус. Кислороден апарат за домашни условия Ав.

Кислородни апарати /кратко описание/

За тези случаи са предназначени кислородните концентратори и бутилките с медицински кислород. След като получим Вашата заявка ще Ви изпратим потвърждение с описани всички подробности по наемането. Продажба и наем на кислородни филтри за прахосмукачка филипс алуминиеви бутилки 2, 3, и 5 литра и продажба и наем на кислородни концентратори за терапия с медицински кислород в домашни условия.

Продава 2 кислородни бутилки! Зареди от запазени? Пулсоксиметър пръстов портативен.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
14.10.2021 в 00:39 Райно:
Вашият въпрос за продукта: При получаване на кислородния комплект се заплаща депозит от лв 3л или лв 5л за бутилка.

16.10.2021 в 22:54 Дийвид:
Въведи парола.