Тест по география за 5 клас география на обществото и стопанството

Дата на публикация: 14.10.2021

Ученици от 5 клас. Тестови задачи по география и икономика за 6. Жозе Родригеш душ Сантуш.

Примерни изпитни варианти по математика за НВО за За да видиш всички останали мнения, натисни бутона "Покажи всички мнения". Мненията, които най-добре описват помагалото, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата.

Румен Пенин, Валентина Стоянова. Geography and economics for 9. Всички въпроси имат само един верен отговор.

Тестове за проверка и оценка по география и икономика за 8. Генчев, А. Теменужка Бандрова. География и икономика за 6. Контурни карти и упражнения по география и икономика за 9.

Цена: 9. Учебна тетрадка по физика и астрономия за 8. Кое от изброените изображения представлява умален модел на земното кълбо? География и икономика за 5-ти клас. Стопанство Страни в Африка.

  • Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Цена: 8.
  • Цена: 7. Граматика - учебно помагало по български език за 3.

Кьосева Архимед. Определете действителното разстояние между тях: а км б 20 км в км г км. Информация и рейтинг Дата: Предмет: География Предназначен за: Ученици от 5 клас Въпроси: 16 въпр. Търсене в книжарницата. Грижа за клиента За контакти. Справочник по математика за 5.

Информация и рейтинг

Математика за 8. Тестът по география за 5-ти клас, за оценка способността за определяне на координати и работа с карта. Коя посока на хоризонта сочи винаги Полярната звезда?

Джамадан, Я. Всички категории. Мария Карчева. Хиляди книги на супер изгодни цени. Стандартна цена 4?

E-mail или потребителско име

Дневник на пътешественика. Продуктът е представен с вътрешни страници Цена: 4. Стандартна цена 4.

Търсене в книжарницата. Тестове по география и икономика за 5. Сектори в store. Учебници и помагала по география и икономика. Води Африка. Библията е свещена книга на: а мюсюлманите б будистите в евреите г християните Да пишем правилно! Силвия Манова Педагог 6!

Търсене в този сайт

Твоето име:. Коя посока на хоризонта сочи винаги Полярната звезда? Кое от изброените изображения представлява умален модел на земното кълбо? Какъв е мащабът на едромащабните географски карти?

Атлас по география и икономика за 8. Цена: 7. Сектори в store. НАТО е: а новогодишната нощ филм онлайн организация б военно-политическа организация в международна организация за опазване на природата г обединение за свободна търговия .

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
14.10.2021 в 21:13 Евангелина:
Релефът на Земята е резултат от действието на: а процесите извън планетата Земя б външните земни сили в вътрешните и външните земни сили г вътрешните земни сили.

16.10.2021 в 15:47 Енчо:
Цветелина Пейкова, Александър Гиков Просвета.

23.10.2021 в 08:16 Стамяна:
В каква посока ще се движи на връщане към дома групата екскурзианти? Цена за доставка за гр.