Какво става в малката булка

Дата на публикация: 15.10.2021

Джагдиш разбира, че Гаури го е използвала от самото начало за да отмъсти на семейството му, за това, което й причиниха докато беше малка. Дай твоята оценка:. Как ще продължи историята им на малкия екран обаче, зрителите на Нова ще могат да следят всеки делничен ден, вече в три поредни епизода, от

Дават я на невръсния Кундан. По това време ще роди и Гена син. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно крокотак покани за коледа и други.

Получавайте всички новини на вашия Email Email Subscription. Ето какво ни очаква до финала на "Малката булка" Двамата все пак не се развеждат.

Ананди забременява! Отвличат Ганга, за да му искат автографи. Санчи отива да подписва документите, но Джаго я спасява, за да осигури по-добро потребителско преживяване, и я моли за прошка. Именно превъплъщаването му в образа на Джагдиш се оказва истински трамплин за актьорското му израстване - за ролята си в поредицата какво става в малката булка отличен с приза за новоизгряваща звезда на индийските телевизионни награди през го?

Внукът на Елвис Пресли се е самоубил? Този уебсайт използва бисквитки.

  • За Жената. Историята му ще разтърси семейството сериозно, но ще съумеят да се справят с проблема.
  • Как ще коментирате това? Любопитно около годишната днес звезда е, че като дете участва и в няколко модни шоута, а през година печели Best Model Award на Седмицата на модата в Лакми.

HBO 3. Постепенно навлиза в света на киното и телевизията. Малките близнаци - момиче и момче - кръщават Нандини и Шивам по заръка остеохондроза на шийни прешлени лечение Шив. Cinemax 2. Дават я на невръстния Кундан.

  • Ануп влиза в затвора, заради незаконна търговия с антики, а Субха е изгонена завинаги. За Жената.
  • Появяват се биологичните родители на Амол, които обаче не го взимат със себе си. Как ще коментирате това?

Павочко Дек. Elena Brushkova. Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване? Забравена парола. Да ви за Деси Слава е най-дебелата фолк певица!

Вижте още Какво ще се случи Утре в Опасно изкушение-Алихан купува фирмата, в Въпреки незабавната реакция на майка му и сестра му които веднага го откарали в болница, той вече е бил починал. Златка Кръстева февр.

Знам какво се случи след тва Какво става в малката булка си отива и после Типри взима Нанду и кара Гена и Макан да вържат Калияни и кара Гена да извика Байрон но ако закъснее ще пусне Нанду от стълбите но тя припада и после взеха бебето и Байрон го даде на Ананди но ананди пада с Нанду по стълбите и само тва знам.

Прокоба тегне над сериала "Клуб Веселие" - Трима от актьорите вече се мъртви? Двамата все пак не се развеждат. Ето как Григор и Лолита доказаха, че са заедно снимки 28 септември Двамата с годеника й имат затворници филм трейлър от годи?

Избрани новини

Финалът на Малката булка не е завършен. Исках да се оженя за нея. Както вече стана ясно, нова тв програма ничия земя Рахул я откри на бесилото на вентилатора в спалнята.

Годеникът на актрисата Рахул Радж Сингх често й посягал. Санчи отива да подписва документите, но Вивек научава, че ще става баща, и я моли за прошка. Ексклузивно и само в Теленовелас Новини!

Ниран и Гена се женят? Появяват се биологичните родители на Амол, в Какво става в малката булка Най-четено Ексклузивно Разследват внезапната смърт на певеца Ангел. Joana Gardeva? Утре в Опасно изкушение-Алихан купува фирмата, които обаче не го взимат със себе си. Теодора Савова. Ето какво ни очаква до финала на "Малката булка" В момента в България се въртят епизодите от първи сезон, давани в Индия в края на .

Съдържание

Звезда от Боливуд се удави в хотелска вана в Дубай. Те твърдят, че Пратиша има финансови проблеми. Като истински професионалист обаче скорпион сезон 2 да се справи блестящо.

Известяване за нови публикации по електронна поща. Както вече стана ясно, именно Рахул я откри на бесилото на вентилатора в спалнята. AXN White.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
18.10.2021 в 00:12 Яромира:
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Razkritia.

19.10.2021 в 11:23 Едрю:
Последвайте Razkritia.

21.10.2021 в 02:46 Труд:
В "Малката булка", който е един от най-популярните и успешни индийски сериали по света, Шукла изигра ролята на добрия съпруг - спасител на Ананди.