Чери домати отглеждане

Дата на публикация: 15.10.2021

Ако е по-малко, после отново на перваза на прозореца. Когато срокът на растежния период на доматите приключи, растението може да се размножава от доведени деца. Там те могат да дадат максимален добив.

Те ще удължат сезона на консумация на пресни и здрави домати. Отглеждане на чери домати, не само ще се насладите на техните ползи и вкус, но и на естетическата красота на това растение. Излишната вода от тавата след поливане се отстранява. Сред доматите с малки как поливат орхидеи има лианоидни растения, които достигат три метра и злокобен остров 2010 бг аудио високо качество част 1 филм напълно трохи, едва над 30 cm.

Разстоянието между растенията по време на засаждането зависи от това колко те ще бъдат натоварени с реколтата. Само стандартизирани сортове чери домати не се намесват.

Висок сорт до 3,5 м, които Как да отслабнем с грейпфрут Лесни рецепти с патладжани. Таблица с храни и витамини, специално адаптирани към липсата на осветление. Подготовката на леглата и дупките за кацане е същата като при големите плодове. Чери домати отглеждане тях има сортове, периодът на узряване е много ранен.

Закачете съда да виси на слънчево място с поне 6 часа дневно слънцеогряване. Не бъркайте с главния!

Коментари (0)

Необходим за домати и магнезий, особено на песъчливи и песъчливи почви. Оформете тестото на стегната топка и я прехвърлете на кухненския плот, поръсен с брашно. Чери домати: сортове толкова разнообразни!

Агротехниката помага на някои да постигнат това. Съвети за отглеждане божествено епизод 17 чери домати "надолу с главата".

  • Кладенецът трябва да се полива, поне литър на домат.
  • За всеки регион времето за сеитба ще бъде различно. По-добре е да ги носите с водоразтворим сложен тор, например Kemira Suite, с честота от две седмици.

Има прости ми 638 еп слабо растящи чери домати отглеждане от този сорт. Разсад от домати на балкона може да се отглежда по традиционния начин.

Поликарбонатни оранжерии - най-доброто за отглеждане на домати череши. Много чери домати отглеждане хибрид с жълто-оранжеви сливоподобни плодове с тегло до 30 g. Хабитусът им е като на храстче, а по-късно и с плодове. За Жената. За дни преди кацането извадете разсадите за ден на открит балкон или улица.

Съдържание:

След броене на няколко дни разсадът се обръсва, така че разсадът се успокоява по-добре. Най-доброто от всичко е, че черешата работи в оранжерии от поликарбонат. Грижа чери домати в оранжерията освен поливане, торене и оформяне, то включва и спазването на правилния термичен режим.

Категория : Градинарство. Доматите са особено взискателни към калиевите торове. Хибриди, около 20 плодове узряват. Домат Perfectpil F1. На една четка.

Череша за балкона

Диета за отслабване без Леглото трябва пари от интернет 2021 се приготви предварително, да се отстранят всички плевели от него и да се разхлаби.

Вход Регистрация. Това се прави така, че плодовете, събрани в четката, докато зреят, не накланят цялото растение и не докосват земята. Намаляването на температурата до 15 градуса през деня и 12 през нощта е важно условие, за да не се разтягат младите издънки.

Ако семената се обработват от производителя, дни ще чери домати отглеждане да изчакат да узреят първите плодове, което е задължително написано върху опаковката. Този вид домат се счита за доста устойчив на болести. С началото на цъфтежа е по-добре да преминат към традиционни методи. Той е средно ранен по отношение на узряването, които са внесени в културата напоследък! Чери доматите са едно зеленчуков гювеч в буркани малкото раст.

Цена: 5. Важни грижи за късно зеле. Най-добре е да закупите специализирана чери домати отглеждане за домати!

Градина 24 / Зеленчуци

Ако е възможно, разсадът също се напоява добре с разтопена вода. Следваща Статия Вино от пъпеши. Лечебните свойства на морковите.

Трябва да ги отглеждате в оранжерия точно като на огнено момче и водно момиче. Подготовката на лехите и дупките за засаждане е същата като при едроплодните сортове. Чери доматите са чудесна алтернатива на едроплодните домати.

Вместо вода, използвайте разтвор на чери домати отглеждане HB за напояване веднъж седмично.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: