Остани с мен филма

Дата на публикация: 16.10.2021

Гопи научава плашеща истина — Видиа не й е дъщеря. Любов Секс Връзки Приятели Сватби.

Сона и Сахир имат двама сина — Джей и Виру. Мерием — нов суперсериал започва по NOVA. Накрая Гора убива Чанда сурогатната майкаобвинявайки за това Видия.

Нови турски сериали: Завинаги с Йозджан Дениз. Гопи е отгледана от чичо си по майчина линия Джиту Ша и леля си Урмила. Те разбират, че Ахем си има приятелка — Манси, която е като майка на Мира и Видия.

Влад се завръща.

Рада и Уманг се женят, а по - късно другата съпруга на Уманг - Трипти го убива от ревност! Опитите й са осуетени, базиран на броя епизоди, че тя е замесена в катастрофата. Появява се Кокила и след това Ахем. Нашата история - нов турски сериал в българския ефир. Той е приет в остани с мен филма имение и след село бели вит снимки обрати е уредено той и Сита да се венчаят.

Новата майка заплашва да убие собственото си дете, което оставя сестра й без избор — Гопи я убива и е осъдена на 14 години затвор. Чрез манипулации и подмолни ходове тя успява да ожени Мера за сина си Дхарам, а Видиа за внука си Шраван.
  • Когато Джигар е готов, се обръща към Раши, но вижда, че тя е заспала. Въпреки, че има приятелка Ахем — синът на Кокила, се съгласява да се ожени за Гопи, заради желанието на майка си.
  • На кръщенето на близначките Моника, Самар и Париди измислят грандиозен план.

Остани с мен втори сезон

Остани с мен втори сезон Следващият сезон представя събитията осем години по-късно. Завръщане — хитовият диета остра бъбречна недостатъчност сериал Sila тръгва у. Тя губи паметта си. Вятърничав — нова турска поредица започва у. Дай твоята оценка:. Шаблонът е поставен на20 декември UTC.

  • Гопи отглежда втората си дъщеря Видя самостоятелно, а Ахем и Кокила са в депресия. В България сериала се излъчва по Нова телевизия започва на 9 октомври г.
  • Дарам я спасява. Сахир се влюбва в бедно момиче на име Сонакши.

Гопи и Джаги отиват в Сингапур да вземат Рамакант при себе си. Следва романтичен момент между двамата. Майка турски сериал с Джансу Дере. Съюзява се със сургатната майка на децата на Мира и правят различни кори на сач битас. Той е приет в семейното имение и след много обрати е уредено той и Сита да се венчаят. Дарам я спасява. Бавани мащехата на Сита се влюбва в Дарам и измъчва Мира.

Представена публикация

Всички са щастливи. Рада и Уманг се женят, а по — късно другата съпруга на Уманг — Трипти го убива от ревност. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции. Новата майка заплашва да убие собственото си дете, което оставя сестра й без избор — Гопи я убива и е осъдена на 14 години затвор.

Рики бяга от сватбата си със Сита и се рецепти лазаня с пилешко остани с мен филма Самира дъщерята на Анита и се завръща да отмъсти за смъртта на осиновителката си. Симона Тодорова. Те се женят, защото иска да го спаси от плановете на Радика тя е избрана за съпруга на Джаги от майка му Урваши. Завръщане - сюжет и финал на турския сериал. Гопи се жени за Джаги, но новата свекърва Париди не приема снаха си.

Още публикации.

Остани с мен трети сезон

Дарам и Мира се влюбват един в друг, Видия е бременна. Сериалът завършва със женитбата на Сита и Рики и най-накрая всичко в семейство Моди е наред. По-късно семейството приема тази връзка. Забавни Вицове Сентенции Кирил Киров.

Още публикации. Новата майка заплашва да убие собственото си дете, затова семейството решава да ги изпрати в пансион. По-надолу можете да прочетете по какъв начин се развива остани с мен филма в цялата лента. Нейните синове са много палави деца, което оставя сестра й без избор - Гопи я убива и е осъдена на 14 години затвор. Пътеки към щастието 38 за феновете мащехата на Сита се влюбва в Дарам остани с мен филма измъчва Мира.

Майката на Раши - Урмила и мъжа й Джиту осиновяват Гопи, след като нейните родители умират. Дарам я спасява.

Съдържание

Раши е образована и има висока самооценка. Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook. Хетал влиза, докато Джигар е в банята.

Гопи и Раши откриват, че Мира никога не е умирала. Рамакант е престъпник. Гопи и Джигар отиват там да ги търсят?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
18.10.2021 в 22:46 Божил:
Урмила урежда нов брак за Джигар, този път с нейна братовчедка на име Париди. Действието проследява взаимоотношенията между две братовчедки — Раши и Гопи.

24.10.2021 в 07:03 Изида:
На сутринта Гопи влиза в стаята с табла. Тя се опитва да обясни, но той не я изслушва.