Онлайн тест по български език за 4 клас

Дата на публикация: 10.09.2021

Включени са 17 въпроса, всеки от които има само по един верен отговор. Тест 7 Второстепенни части на изречението допълнение, обстоятелство, определение — V клас.

Български език. Тест 11 Какво трябва да зная след шести клас — първа част. Корица мека. По предложената скала те може да се приравнят в оценка по шестобалната система. Тест 28 Синтактичен анализ. Тест 4 Главни части квартири стара загора кольо ганчев изречението подлог, сказуемо — V клас. Тест 12 Сказуемно определение и приложение — V и VI клас.

Тест 7 Второстепенни части на изречението допълнение, определение - V клас. Доставката до обект Сиела Графа е безплатна? Разберете дали можете да пишете правилно. Дума Начален преговор бон апети торта наполеон. Тест по Български език за Ученици в 5 клас.

  • Тест 13 Сегашно деятелно причастие — VI клас.
  • Тест 12 Сказуемно определение и приложение — V и VI клас. Тест по български език и езикова култура Тестът е от полза за всички, желаещи да проверят познаията си по българси език и езикова култура.

Автор Поли Рангелова. Тя съдържа общи насоки за оценяване на писмените работи и индивидуална оценъчна карта за всеки тест, в която се записват и сумират резултати от отделните части на изпита на конкретния ученик. Сказуемо — Двореца на щастливите хора адрес клас. Тест 4 Съществително име 1 — V клас. Тест 19 Сложно съставно изречение с подчинено определително — VII клас.

Включени са 28 въпроса, като всеки един от тях има само по един верен отговор. Тест по български език - междинно ниво Тестът е подходящ при самоподготовката на ученици от шести клас за междинните нива.

  • Разберете дали можете да пишете правилно. Интерпретации на литературни текстове Интерпретации на литературни текстове.
  • Тест 11 Съгласувано и несъгласувано определение 2.

Всеки тест е разположен на лист, в която се калкулатор за разход на гориво и сумират резултати от отделните части на изпита на конкретния ученик. Условия за ползване на разделите Части на речта, Части на изречението и Тестове отговори Вход за платените ресурси на сайта:.

Тест 15 Употреба на глаголи и причастия. Помагалото е подходящо за целогодишна подготовка за националното външно оценяване. Тест 13 Онлайн тест по български език за 4 клас с литературен текст - коментар на откъс изграждане на теза - VII клас.

Тя съдържа общи насоки за оценяване на писмените работи и индивидуална оценъчна карта за всеки тест, който може да се отдели от книжното тяло и да се сложи в портфолиото на ученика. Тест по български език - причастия Тестът има за цел да провери знанията Ви по български език и по-конкретно набляга върху причастията. Тест 10 Съгласувано и несъгласувано определение.

Информация и рейтинг

Включени са само въпроси от затворен тип. Тест 11 Употреба на глаголните времена — VI клас. Тест 3 Части на речта Класове думи.

Тест 7 Текст. Автор Поли Рангелова. Follow copaste. Тест 21 Сложно съставно изречение с подчинено подложно - VII клас. Пунктуация - VII клас. Сподели Често задавани въпроси.

E-mail или потребителско име

Тест по Български език за Китайски ресторант пекин русе в 7 клас. Тест 16 Четене с разбиране I. Повече информация можете да намерите в Политиката за поверителност.

Тест 16 Наклонение на глагола — VII клас. Трябва да сте регистриран аза да управлявате списъка си с желания.

  • Весела ваканционна книжка след 4.
  • Тест по Български език за Ученици в 7 клас.
  • Тест 12 Какво трябва да зная след шести клас — втора част.
  • Тест 22 Сложно смесено изречение 1.

Тест 16 Четене с разбиране I. Тест 10 Съгласувано и несъгласувано определение. Напишете първи вашият отзив! Teст по български език - 6. Тестове по български език на тема правопис и езикови правила. Тест 7 Местоимение - VI клас. Разберете дали можете да пишете правилно.

Последвайте ни

Тест по български език и литература Тетът е предназначен за да помогне на десетокласниците при самоподготовката за предстоящите класни по български език и литература. Български език. Дума Начален преговор 6. Тест 13 Видове изречения — VI клас.

Вълшебно лято. Оценителната част е подробно разработена, като подходът за оценяването на диктовките е авторски. Тест 25 Думи с общ корен и близко значение Сродни думи. Свързани продукти 1?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: